Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Çok Bulutlu
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 9°C

10 bin Memur-Sen’li seferber oldu

Giresun Memur-Sen ailesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde ciddi yıkımlara neden olan deprem sonrası Giresun Valiliği ve AFAD koordinesinde yardım kampanyası başlattı.

10 bin Memur-Sen’li seferber oldu
Şubat 11, 2023 6:45 am
45

Memur-Sen Giresun il temsilciliği ve tüm ilçe teşkilatları 10 bin üyesiyle depremzedeler için seferber oldu. Çocuk bezi, hijyen malzemesi ve ekmekten oluşan yardım malzemeleri tıra yüklenerek, Malatya iline dualarla uğurlandı. Yardım tırına 6 kişilik ekiple eşlik eden Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Muhammet Sarı, 10 bin Memur-Sen üyesinin depremzedelerinin yaralarına bir nebze derman olabilmek için seferber olduğunu belirtti.

Memur-Sen Sen İl Başkanı Sarı, “6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17’de ve 12.24’de üst üste meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli deprem felaketi; Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilmiştir. Depremin yol açtığı can kayıpları ve yaralanmalar ile maddi hasarlar tüm milletimizi derinden üzmüştür. Milli birlik ve beraberlik duyguları içerisinde Devletimizin tüm olanaklarının seferber edildiği, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve bölge halkının yoğun uğraş ve gayretleriyle enkaz altındaki vatandaşlarımızın kurtarılması, vatandaşlarımızın barınma ve yemek ihtiyaçlarının karşılanması ve felaketin yaralarının sarılması büyük hızla devam etmektedir. Bizler de bir tır dolusu yardım malzemesiyle yola çıktık. İnşallah Malatya ilinde asrın deprem felaketine maruz kalan vatandaşlarımıza bu yardımları ellerimizle ulaştıracağız” dedi. Sarı, deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.