Dolar 18,8717
Euro 19,9635
Altın 1.108,53
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 13°C

25 yeni hekim ataması daha yapıldı

AK Parti Giresun Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, Giresun halkının sağlık hizmetlerine en hızlı ve etkin şekilde ulaşabilmesi için çalışmaya devam ettiklerini bildirdi.

25 yeni hekim ataması daha yapıldı
Ekim 24, 2022 5:31 am
205

Milletvekili Öztürk, 107. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası’nda 4 uzman 13 hekimin, Açıktan Atama Kurası’nda ise 12 Uzman, 2 pratisyen hekimin daha Giresun’da hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.  Öztürk, “Bu hekimler arasında İlimizde özel hastanelerde görev yapmış olan hekimler de var. Özel hastanelerden devlet hastanelerimize geçiş süreci ilimizde de devam ediyor” dedi.

5 UZMAN DOKTOR GÖREVİNE BAŞLADI

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de 5 yeni uzman hekim göreve başladığını belirten Milletvekili Öztürk, Dahiliye Uzmanı Dr. Ersin Kuloğlu, Dahiliye Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Kubilay İşsever, Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Muhammet Emin Göktepe,  Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Volkan Güngör ve Psikiyatri Uzmanı Dr. Nihat Uçar’ın polikliniklere başladığını kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.