Dolar 18,8635
Euro 19,9014
Altın 1.097,25
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

‘Açık Kapı’da vatandaşlar dinlendi

Vali Enver Ünlü, Açık Kapı Şube Müdürlüğünde vatandaşlarla buluşarak taleplerini dinledi.

‘Açık Kapı’da vatandaşlar dinlendi
Aralık 21, 2022 7:45 am
111

Vali Enver Ünlü, daha geniş kitlelere ulaşmak, vatandaşlarımızın talep, şikâyet ve önerilerini doğrudan almak, toplumun tüm kesimlerini bizzat dinlemek amacıyla Açık Kapı Şube Müdürlüğünde “Halk Günü Toplantısı” gerçekleştirdi.

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Açık Kapı Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Muhammet Çiftci, Açık Kapı Şube Müdürü Gamze Bekteş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Sarı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emine Başuslu, İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Mesut Yıldırım ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Vali Ünlü, Açık Kapı Şube Müdürlüğüne başvuruda bulunan vatandaşlarımızla, ilgili kurum amirlerinin de katılımıyla birebir görüşme yaptı. Kendisine iletilen talepleri karşılamak ve çözümler üretmek için ellerinden gelen gayreti, ilgili kurumlarla birlikte göstereceklerini belirten Vali Ünlü, taleplerin çözümü için gerekli işlemlerin başlatılması hususunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi. Kendilerine ulaşmak isteyen vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Vali Ünlü, bu toplantılar sayesinde, toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelinerek talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenildiğini belirtti.

Vali Ünlü, kendisine aktarılan tüm konulara imkânlar ve mevzuatlar çerçevesinde en uygun çözümlerin bulunmaya çalışıldığını söyledi. Toplantıya katılan vatandaşlar da bu ve buna benzer toplantılar düzenlediği ve kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.