Dolar 18,8836
Euro 20,0388
Altın 1.114,81
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

AKP şampiyon oldu ama…

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, AK Parti iktidarını zam şampiyonu ilan ederken, ekonomik kriz karşısında vatandaşın küme düştüğünü kaydetti.

AKP şampiyon oldu ama…
Ekim 11, 2022 4:20 am
233

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu ve Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş parti il binasında düzenledikleri ortak basın toplantısında ülke ve Giresun gündemine dair açıklamalarda bulundular.

HER ŞEYE % 300 ZAM YAPILDI

Uzunalioğlu, akaryakıt fiyatlarına son bir hafta içerisinde 3. kez zam yapıldığı, 4. zammın ise yolda olduğunu belirterek, “Akaryakıta yapılan her zaman iğneden ipliğe her şeye yansımaktadır. Geçen sene 1 lira olan bir ürünün fiyatı şu anda 3 lira. Her şeye yüzde 300 zam yapıldı. Gelinen noktada AKP zam şampiyon olurken, vatandaş küme düşürüldü” şeklide konuştu.

“YAZIK BU ŞEHRE”

Uzunalioğlu, Giresun’a herkesin acıyarak baktığını savunarak, “Yazık bu şehre, yazık Giresun halkına. Giresun’un kaderi beceriksiz ve basiretsiz insanların insafına bırakılamaz. Her gittiğimiz yerde Giresun’a herkes acıyarak bakıyor. Bu şehre gereken değer CHP iktidarında verilecektir” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun 2019 mahalli idareler seçimleri öncesi işbaşına gelmeleri durumda “Giresun Belediyesinden bir işçiyi dahi işten çıkartmayacağız” yönündeki açıklamalarını hatırlatan CHP İl Başkanı Uzunalioğlu, bugüne kadar Giresun Belediyesinden 100’ü aşkın kişinin türlü sebeplerle işten çıkartıldığını, bu karşılık Giresun Belediyesi tarafından 16’sı eğitmen olmak üzere 25 sözleşmeli işçi kadrosu açıldığını kaydetti.

BASIN YAYASINA HAYIR!

Milletvekili Necati Tığlı’nın gündeminde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti ve MHP tarafından çıkartılmak istenilen yeni basın yasası vardı. AKP’nin seçimler öncesi herkesi susturmaya çalıştığını ifade eden Tığlı, “Çok tehlikeli sular bunlar. AKP ve MHP sosyal medya aracılığıyla insanların haber almasını susturmaya çalışıyor. CHP olarak bu yasının geçmemesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz. CHP olarak çıkartılmak istenilen basın yasasına hayır diyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.