Dolar 18,8677
Euro 19,9035
Altın 1.097,05
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

Başarılı personele “Teşekkür Belgesi”

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2022 yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu’nda görev alan başarılı din görevlilerine “Teşekkür Belgesi” gönderdi.

Başarılı personele “Teşekkür Belgesi”
Aralık 21, 2022 7:54 am
117

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın imzasıyla gönderilen belgeler, İl Müftüsü ve TDV Giresun Şubesi Başkanı Ramazan Topcan tarafından din görevlilerine takdim edildi.

İl Müftüsü Topcan, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ortaklaşa yürüttüğü organizasyona katkı sunan din görevlileri ve gönüllülerinin alın teri gerektiren, manevi değeri yüksek bir hizmeti üstlendiklerini belirtti. Müftü Topcan, organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Aziz milletimizin vekaletleriyle emanet ettiği kurban hisselerinin kesimini halel getirmeden tamamladık. Şartları taşıyan kurbanlıkların kesimleri İslami usullere uygun bir şekilde, vekalet veren vatandaşlarımızın isimleri tek tek okunarak yapıldı. Başta ülkemiz olmak üzere gönül coğrafyamızın dört bir yanına giden görevli ve gönüllülerimiz, emanetleri ihtiyaç sahiplerine titizlikle ulaştırdı” dedi.

Din görevlilerinin ve gönüllülerinin bayram süresince gece gündüz demeden çalıştığını vurgulayan Müftü Topcan, “Diyanet teşkilatımızın ve Vakfımızın fedakâr mensupları görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler. Herkes bayram yapıp, kendi kurbanını keserken, onlar ailelerinden ayrı günler geçirerek özveriyle çalıştı. Hayırsever milletimizin her bir ferdine organizasyonumuza sağladıkları katkı, din görevlilerimiz ve gönüllerimize de azim ve gayretleri dolayısıyla teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Topcan, din görevlileri Haydar Bilge, Fatih Fatsa, Mustafa Çalışkan, Şahin Beyaz, Fatih Çetin, Yüksel Yılmaz, Bilgin Kalyoncuoğlu ve VHKİ Murat Tekbaş’a, Başkan Erbaş imzalı teşekkür belgelerini takdim etti. Başkan Erbaş imzalı belgelerde şu ifadeler yer aldı: “’Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ temasıyla Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile yürütülen 2022 yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu’nda gösterdiğiniz çaba ve gayret için teşekkür eder, hayırlı hizmetlerinizde muvaffakiyetler dilerim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.