Dolar 18,8788
Euro 19,9972
Altın 1.110,46
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Bekir Develi hem güldürdü hem düşündürdü

Bekir Develi önce Tirebolu çayını içti sonra konuştu…

Bekir Develi hem güldürdü hem düşündürdü
Ekim 27, 2022 7:37 am
165

Tevfik KARA
Almanya’dan Yazıyor

TRT EKRANLARI’nın sevilen ismi, Almanya doğumlu Bekir Develi, Almanya turnesi duraklarından birisi olan Werdohl’da yaptığı programda önce güldürdü sonra düşündürdü.

Bilindiği gibi Werdohl şehiri Giresun/Derelilerin yaşadığı bir belde.

ÖNCE TİREBOLU 42 ÇAYI

Bekir Develi  programdan önce Werdohl’daki Giresunlular Derneğini ziyaret ederek, meşhur Tirebolu 42 numaralı çay içti ve vatandaşlarla sohbet etti.  Daha sonra  Cici Saray salonuna koştu.

CİCİ SARAY EVSAHİPLİĞİ YAPTI

DİTİB Werdohl Eyüp Sultan Camisinin „Gönül Dilinden“ isimli programı çerçevesinde ünlü televizyon programcısı ve stand-up sanatçısı Bekir Develi, Werdohl Cici Saray salonunda 800 kişilik seyirci kitlesini hem güldürdü hem de düşündürdü. Avrupalı Türkleri daha iyi anlamak için karayoluyla Almanya’ya gelen Bekir Develi: „Bielefeld doğumluyum ve ilkokulu Bielefeld’de bitirdikten sonra ailemle birlikte kesin dönüş yaptım. Almanca öğretmenliğini bitirdikten sonra oyunculuk ve sahne eğitimi alarak, elevizyon programlarına başladım. TRT’deki ramazan programlarımız çok tutuldu ve devam ediyoruz“ dedi.

ELİNOĞLU KAHRAMAN YARATIYOR BİZ İSE ATALARIMIZI KARALIYORUZ

Yaklaşık olarak 1 buçuk saat sahnede kalan Bekir Develi önce güldürdü sonra ise dokundurmalarda bulunarak düşündürdü. Develi: „elin oğlu yaptığı dizi ve sinema filmlerinde ucuz karakterlerden kahraman yaratıyor biz ise atalarımızı yerin dibine batırıyoruz.

AYAKKABIYLA EVE GİRMEK BİZİM KÜLTÜRÜMÜZ DEĞİL

Hele şu ayakkabıyla evde dolaşma sahneleri yok mu işte buna illet oluyorum. Bizim kültürümüzde böyle birşey yok. Birileri bizi nerelere doğru çekiyor veya itiyor iyi düşünelim. Piyasadaki youtuber’ler arasında çocuklarımızı kimlere teslim edebiliriz. Lütfen çocuklarımıza çok dikkat edelim. Sizler bizim için değerlisiniz ve bu yüzden sizleri buralarda yalnız bırakmayacağız“ dedi. Bekir Develi  programdan sonra salondaki  okurlarına kitap imzaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.