Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 13°C
Çar 10°C
Per 10°C

Yakar: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yakar: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun
Ocak 11, 2023 7:19 am
85

Yakar mesajında gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, başta ilçemiz Bulancak’ta ve tüm ülkede görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Kutsal bir görev üstlenen basın çalışanlarının, görevlerini icra ederken birçok zorlukla karşılaştıklarını ifade eden Başkan Yakar, mesajında şu açıklamalarda bulundu:

“Halkın, tarafsız, doğru, ilkeli ve eksiksiz haber akışıyla bilgilendirilmesi, şeffaf ve demokratik toplum olmanın başlıca şartlarından biridir. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte, yazılı ve görsel basının etki alanı da  hızla artmıştır. Dünyadaki ve çevremizdeki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan bu haberlerin akışında şüphesiz sahada çalışan basın mensuplarının emeği büyüktür. Yerel bazda çalışan basınımız da ilçemizdeki gelişmeler hususunda halkımızı ve dünyayı bilgilendirirken, ilçemizin kültürel ve sosyal gelişiminde de büyük bir rol oynamaktadır. Bu yönüyle basın, toplumun bilgilendirilmesinden ziyade kentlerin gelişiminde de önemli bir katkı sağlamaktadır. İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüten tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.