Dolar 18,8825
Euro 20,1458
Altın 1.115,12
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Bektaş: Yurtlar aynı tas aynı hamam

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş, Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda kalan öğrencilerden gelen şikayetleri gündeme taşıdı.

Bektaş: Yurtlar aynı tas aynı hamam
Eylül 16, 2022 7:58 am
191

Bektaş, öğrencilerin kendilerine pek çok şikâyet ilettiğini ifade ederek, “Giresun Üniversitesi’nde eğitim yılının açılmasına rağmen yurtlardaki eksikliklerin giderilememesi noktasında yerel bürokrasinin geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da umursamaz tavırlarını sürdürdüklerini açıkça ortaya koymaktadır.

Başkanlığımıza ulaşan öğrencilerimiz, yurtlarda 20 Eylül’e kadar yemek verilemeyeceğinin kendilerine bildirildiğini, odaların kapasitesinin artırılarak 4-6 kişilik olarak yeniden düzenlendiğini, kişi sayısının artırılmasına rağmen mevcut odalarda halen 3 dolap ve 3 masa bulunduğunu, bu konudaki yakınmalarının yetkililerce dikkate alınmadığını dile getiriyorlar” dedi.

Öğrencilerin ulaşım konusunda da büyük sıkıntılarla uğraştığına dikkat çeken Merkez İlçe Başkanı Bektaş, bölümüne yakın yurtlara yerleştirilmemeleri nedeniyle ekstra vesait kullanmak zorunda kaldıklarını ve yurtlar arasında değişim taleplerinin dinlenmediğini de dile getirdi.

Bektaş, konuya ilişkin açıklamasının devamında, şu önemli konuları gündeme getirdi:

“Geçtiğimiz yıl tadilat ihalesini geç yaparak eğitim öğretim başlangıç tarihinden sonra yurtları kullanıma sokan ve öğrenci kardeşlerimizi mağdur eden yetkililer bu sene de öğrencilerimizi mağdur etmişlerdir.

Yetkilileri derhal görev ve sorumluluklarını hatırlamaya ve öğrencilerimizin mağduriyetlerini gidermeye davet ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.