Dolar 18,8906
Euro 20,1621
Altın 1.116,13
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Biotrend Enerji’den Eynesilspor’a destek

Yenilenebilir enerji sektörünün başarılı oyuncusu Biotrend Enerji, sürdürülebilir projelerin yanı sıra, sporun ve sporcunun arkasında durmaya devam ediyor. Biotrend Enerji, Dikili’de halen devam etmekte olan U19 Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası’na verdiği desteğin hemen ardından, Giresun Amberçay Eynesil Belediye Spor’a da el verdi.

Biotrend Enerji’den Eynesilspor’a destek
Eylül 16, 2022 7:35 am
176

Bu yıl 3. lige çıkan ve ligdeki 9 takımdan biri olan Giresun Amberçay Eynesil Belediye Spor’un, 2022-2023 futbol sezonu boyunca destekçisi olacak olan Biotrend Enerji’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Osman Nuri Vardı,fayda sağlayan her alanda faaliyet göstermeye devam edeceklerinin altını çizdi. Spora ve sporcuya her daim sahip çıkacaklarını belirten Vardı, “Giresun bizler için değerli ve önemli illerimizden biri. Yakın zamanda devraldığımız tesisimizin ev sahibi.  Biotrend Enerji Giresun Çöp Gaz Elektrik Üretim Tesisi ile çevreye ve ülkeye katma değeri yüksek işlere imza atmayı hedefliyoruz. Öte yandan bu güzel ilimizin gözbebeği ve hatta ismini taşıyan Giresun Amberçay Eynesil Belediye Spor’da bizim için önemli. Buradaki sporcu gençlerin başarısı herkes tarafından bilinmeli ve duyulmalı. Biz bu konuda onların sonuna kadar destekçisi olacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.