Dolar 18,8835
Euro 19,9697
Altın 1.109,33
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 13°C
Cts 12°C

Birlikte pedal çevirdiği arkadaşları kabrini ziyaret etti

Geçen hafta bisiklet sürüşü sırasında kalp krizi geçirerek hayata veda eden Bulancaklı genç bisikletçi Lütfi Reha Demirel’i mezarı başında ziyaret eden bisikletçi arkadaşları vefa örneği göstererek yalnız bırakmadılar.

Birlikte pedal çevirdiği arkadaşları kabrini ziyaret etti
Ekim 25, 2022 4:41 am
146

Genç yaşta hayatını kaybeden arkadaşları için son derece üzgün olduklarını ifade eden Bulancak Bisiklet Topluluğu üyesi Bekir Şenel, “Öncelikle, Lütfi Reha Demirel arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bizler arkadaşları olarak onu yalnız bırakmak istemedik ve mezarı başında ziyaret ederek duamızı ettik. Bisiklete gönül vermiş güzel bir arkadaşımızdı. Bisiklet sürüşü sırasında böyle bir kayıp yaşadığımız içinde fazlasıyla üzgünüz. Onun anısını yaşatmak ve unutmamak için her yıl bir bisiklet sürüşü etkinliği düzenlemeyi planlıyoruz. Allah mekanını cennet etsin” dedi. Ziyarete Bulancak Bisiklet Topluluğu üyeleri Zafer Çamaltı ve Erol Şardağ’da katıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.