Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Bölge konuları görüşüldü

Vali Enver Ünlü, kısa süre önce dizinden operasyon geçiren Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Bölge konuları görüşüldü
Ocak 27, 2023 6:50 am
64

Vali Ünlü’yü Trabzon Valisi Ustaoğlu karşıladı. Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Ünlü, daha sonra Trabzon Valisi Ustaoğlu ile bir süre sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Vali Ünlü, Trabzon Valisi Ustaoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Akabinde Karadeniz bölgesini ilgilendiren konular hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Ünlü, ziyaret kapsamında Trabzon Valisi Ustaoğlu’nun rehberliğinde yeniden hizmete açılan tarihi Trabzon Vilayeti binasında da incelemelerde bulundu. Yetkililer tarafından bina ile ilgili olarak; 1985 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığına devredildiği, yeniden Valilik binası olarak hizmet vermek üzere 2019 yılında Vali İsmail Ustaoğlu’nun teklifi, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun onayı ile Kültür ve Turizm Bakanlığından talep edildiği akabinde Trabzon Valiliğine tahsisinin sağlandığı ifade edildi. Ayrıca 2020 yılında Trabzon Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünce onaylanan projeler kapsamında bir buçuk yıl süren restorasyon sürecinin ardından 24.09.2022 tarihinde hizmete açıldığı bilgisi verildi. Vali Enver Ünlü, yeniden hizmete açılan tarihi Trabzon Vilayeti binasının hayırlı olmasını dile getirerek Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Trabzon Valisi Ustaoğlu da ziyaretle ilgili olarak yapmış olduğu paylaşımda “Sayın Valimiz Enver Ünlü’ye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.