Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 20°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 10°C

BUFAP gönülleri hız kesmiyor

BUFAP gönülleri, Giresun ve tüm şehirler için her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti.

BUFAP gönülleri hız kesmiyor
Şubat 3, 2023 6:48 am
60

BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu), Gönüllü Yönetiminin 11.Yönetim Toplantısını gerçekleştirdi. BUFAP tarafından yapılan açıklamada; BUFAP Gönüllü Yönetimimiz ile 11. yönetim toplantımızı gerçekleştirdik. Engellerin olmadığı, daha yaşanılabilir bir çevre, vatandaşlarımızın huzuru ve sokaktaki can dostlarımızın güvenliği için neler yapmamız gerektiği konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Çalışmalarımızı arttırarak yolumuza devam edeceğiz inşallah Allah’ın izniyle. Bizler BUFAP olarak kurulduğumuz günden bu yana hem Giresunumuz hem de tüm illerimiz için elimizi taşın altına koymaya hazırız.” denildi.

Ayrıca gerçekleştirilen toplantıda, saha çalışmalarının sıklaştırılmasına, daha sık yerel basın haberleri yapılması gerektiğine ve gerçekleşmeyen talepler için tekrardan talepte bulunulmasına karar verildiği bilgisi verildi. Toplantıya BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, Engelliler, Gençlik ve Hayvan Politikalarından Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can Kızıltaş, Eğitim ve Dilekçelerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Pınar Özkan, Kamu İletişiminden Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Salih Gayık, Tasarımdan Sorumlu Gönüllü Yönetici Ünal Gündoğdu, Çevre ve Lojistikten Sorumlu Gönüllü Yönetici Ömer SEVİNÇ, Etkinlik ve Ziyaretlerin Ulaşımından Sorumlu Gönüllü Yönetici Taha Tarı ve Gönüllü Yönetici Hilal Barıtcı katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.