Dolar 18,8723
Euro 19,9124
Altın 1.098,91
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Çok Bulutlu
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Çalgan’dan TÜGVA Bulancak’ta söyleşi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Gençlik Söyleşilerine devam ediyor.

Çalgan’dan TÜGVA Bulancak’ta söyleşi
Aralık 29, 2022 7:42 am
95

Pazartesi günleri düzenlenen Gençlik Söyleşilerinin 96. Buluşmasına Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail ÇALGAN katıldı.

TÜGVA Giresun İl Temsilcisi Hüseyin ALKAN’ın da katıldığı söyleşide Müdür Çalgan gençlere hitap etti. Gençlere Giresun ve Bulancak’ta müdürlüğüne bağlı çalışmalardan bahseden Çalgan “Giresun’a daha çok yeni gelmemize rağmen TÜGVA’nın Giresun ve Bulancak’ta özverili çalışmalarını yakından tanıma ve takip etme fırsatı buldum. Güzel işlere imza atan bu ekibi kutluyorum. Bizlerde tüm imkan ve ekipmanlarımızla gençliğin her daim yanındayız. Sizler yeter ki çalışın gayret edin bizler de devletimizin tüm imkanlarıyla sizlerin yanındayız” dedi.

Gecenin sonunda katılımlarından dolayı Müdür Çalgan’a teşekkür eden TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN Sır ‘Vuslat’ kitabını imzalayarak takdim ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.