Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Çok Bulutlu
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 9°C

CHP, depremzedelere yardım eli uzattı

CHP Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, deprem bölgesi için başlatılan yardım kampanyasına destek veren Giresun halkına ve partililere teşekkür etti.

CHP, depremzedelere yardım eli uzattı
Şubat 13, 2023 6:14 am
47

Uzunalioğlu, il başkanlığı önderliğinde 16 ilçe başkanlığıyla birlikte başlattıkları kampanyaya halkın ve partililerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, depremin ilk gününden itibaren hemen hemen her gün deprem bölgesine 1 tır malzeme gönderdiklerini bildirdi.

Uzunalioğlu, “Toplam 7 araçlık yardımımızı önceden bağlantı kurduğumuz deprem bölgesinde görevli milletvekillerimiz gönderdiğimiz yardım malzemelerini taşıyan araçlarımızı karşılayarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmışlardır. Kampanyamıza yoğun ilgi gösterilmiştir. İl Binamıza her gün gelen malzemeleri o akşam üzeri deprem bölgesine gönderdik. Çok şükür. Sizlerin güveni sayesinde güzel ve hayırlı bir işe aracılık ettiğimiz için gurur duyuyoruz. Yardım gönderen, nakliye ve yakıt desteği veren herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca ilk günden beri adeta nefer gibi çalışan İlçe Başkanlarımıza, tüm yöneticilerimize, Kadın Kollarımıza, bizleri bir an dahi yalnız bırakmayan büyük bir özveri ile çalışan Gençlik Kollarımıza, tüm örgütümüze, partililerimize ve Giresun Halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.