Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 14°C
Sal 11°C
Çar 9°C

CHP Espiye İlçe Başkanı Bodur, yardımlar için teşekkür etti

CHP Espiye ilçe başkanlığı tarafından deprem bölgesindeki zor durumda olan vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler üyeler ve gönüllü vatandaşlar ile birlikte tırlara yüklenerek deprem bölgelerine gönderildi bildirildi.

CHP Espiye İlçe Başkanı Bodur, yardımlar için teşekkür etti
Şubat 21, 2023 6:28 am
47

CHP Espiye ilçe başkanı Eşref Bodur,  ’’Gücümüzün yettiği kadar halkımızın desteği ve güveniyle yardım tırlarımızı deprem bölgelerine gönderdik. Biz iktidar değiliz, belediye bizde değil halkımız bize güvenmiştir. Çalışmalarımız boyunca bizlerle birlikte olan koşturup yardımların ulaşmasını sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Bu felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diler, yakınlarına baş sağlığı dileriz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Orada zor şartlarda görev yapan ekiplere ve gönüllülere Allah güç versin’’ ifadelerini kullandı.

ESPİY’YE GELEN DEPREMZEDELERE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK.

CHP Espiye ilçe başkanı Eşref Bodur, Hafta başı itibarı ile elimizdeki imkanlar dahilinde bundan sonraki çalışmamız ilçemize gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını eksikliklerini gidermek için ve yaralarını sarmak için Espiye’de bulunan devletimizin ve iktidarın temsilcilerine bildirmek olacaktır. Bunları yaparken devletimizin temsilcileriyle iş birliği içinde olacağız. İlçemize gelen depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için koordineli bir şekilde çalışarak çözümler üretiyoruz. İlçemize gelen depremzedelerimiz, her türlü ihtiyaç halinde ilçe örgütümüz ile iletişime geçebilir. Asla yalnız değilsiniz. Gün birlik günü. Gün her zamankinden daha çok kenetlenme zamanı!” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.