Dolar 18,8945
Euro 20,0429
Altın 1.120,11
BİST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

CHP merkez ilçe mahallelerde

Belediye Meclis Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl ve Merkez İlçe Kadın ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarının da katıldığı ziyarette mahallenin sorunları masaya yatırıldı.

CHP merkez ilçe mahallelerde
Temmuz 22, 2022 6:16 am
186

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş beraberindeki heyetle Güre Mahallesi Muhtarı Ali Atalay’ı ziyaret etti. Bektaş, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından mahalleye iki katlı kültür ve bilgi evi yapımı için söz verildiğini hatırlatarak, gelinen noktada her alanda verilen sözlerin havada kaldığına dikkat çekti.

Güre mahallesinin sosyal bir alana ihtiyacı olduğunu vurgulayan Bektaş, “Güre Mahallemizde vatandaşlarımızın sosyalleşeceği, gazete veya kitap okuyabileceği, mahalle dışından gelen ziyaretçilerle veya mahalle sakinleriyle yapılacak toplantıların gerçekleştirilebileceği bir sosyal alan ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Burada örneğin sağlık personelinin, örneğin emniyet personelinin halkı bilgilendirme toplantısı yapabileceği uygun kapalı bir alana ihtiyaç duyulmaktadır. Heyetimizin ziyaretini dahi Muhtarlık binasının dar oluşu nedeniyle bir sitenin toplantı salonunda gerçekleştirmek durumunda kalıyoruz. Mahalle sakinlerimizden daha önce Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından burada iki katlı bir kültür-bilgi evi yapılacağı sözünün verildiğini ancak projenin daha sonra tek katlı bir yapıya dönüştürüldüğünü, bugüne kadar sonut bir adımın ise atılmadığını öğreniyoruz. Yetkililere soruyoruz, seçim öncesi ve devamında verilen sözler neden tutulmuyor” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.