Dolar 18,8847
Euro 20,0005
Altın 1.101,37
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 12°C

Çotanak stadı süper lig ile coştu

Giresunspor’un yuvası diğer Süper Lig takımlarının da dikkatini çekti

Çotanak stadı süper lig ile coştu
Aralık 3, 2022 4:50 am
118

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresunlulara armağan ettiği Çotanak Spor Kompleksi, Süper Lig maçlarıyla renkleniyor. Devasa bir yapı olan Çotanak Stadı’nda Süper Lig rakiplerimiz layıkıyla ağırlanmaya çalışılıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile artık koordineli bir şekilde kompleksin bakımları yapılıyor, eksikler gideriliyor.

Giresunspor ile şenlenen Çotanak Stadı, şehir dışından gelen yerli ve yabancı ajansların da dikkatini çekiyor. Rakip hocaların teknik adamları, “Devasa bir yatırım. Giresun’a çok yakışmış. Yapanlardan Allah razı olsun. Giresunspor buraya çok yakışmış.” ifadelerini kullanıyor.

Yapımına 2016 yılında başlanan Çotanak Spor Kompleksi içerisinde, 22 bin 28 seyirci kapasiteli stat, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazalar yer alıyor.

Stadyumda 84’ü protokol, 1413’ü VIP ve loca, 75’i engelli, 76’sı basın, 20 bin 380’i standart seyirci olmak üzere toplam 22 bin 28 koltuk yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.