Dolar 18,8290
Euro 20,0198
Altın 1.111,43
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Cumhurbaşkanına teşekkür

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a fındık taban fiyatı ve Giresunspor’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Cumhurbaşkanına teşekkür
Ağustos 15, 2022 5:45 am
202

30.Uluslararası Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali’nde konuşan Milletvekili Öztürk, “Bizim doğumumuzdan ölümümüze kadar fındığın yeri bir başkadır. Hükümetimiz üreticimizi tüccarın eline mahkûm etmemek için TMO ile piyasa girmekte ve bir taban fiyat belirleyerek üreticimizi korumaktadır. Bu senede Milletvekili arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmaları Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettik ve Sayın Cumhurbaşkanımız Giresun Kalite Fındığı 50 Randıman üzerinden 53 lira olarak açıkladı. Destek ödemesi ile birlikte 50 randıman 55 lira olarak belirlenmişti. Tabi 54-55 randıman olursa 60 lirayı bulacak olan bir fiyat belirlenmiş oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

“FINDIK NE KADAR ÖNEMLİYSE GİRESUNSPOR’DA BİZİM İÇİN O KADAR ÖNEMLİ”

Giresunlular için deniz ve fındık ne kadar önemliyse Giresunspor’un da o kadar önemli olduğunun altını çizen Milletvekili Öztürk, “Galatasaray’ı İstanbul’da deviren Giresunspor’umuzu tebrik ediyorum. Giresunspor’umuz bugün bu kadar başarılıysa Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür etmemiz gerekiyor. Takımımız borçlarından dolayı bir takım sıkıntıları vardı, tahtası kapalıydı, Maliye ve İçişleri Bakanımızla görüştük ve son olarak Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştük. Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmemizde Giresunspor’un Giresun için ne kadar önemli olduğunu aktardıktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve desteğiyle, Giresunspor’un tahtası açıldı, transferleri işlendi ve bugün Giresunspor hepimizi mutlu ediyor. Başarılarının devamını diliyorum. Bizleri gururlandırmaya devam edeceklerine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

TBMM’nin yasama faaliyetlerine ara vermesiyle birlikte ilçe ziyaretlerini yoğunlaştıran Milletvekili Sabri Öztürk, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yağlıdere ilçesinde parti teşkilatı ve muhtarlarla bir araya gelen Öztürk, ilçenin talepleri ve devam eden projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Milletvekili Sabri Öztürk esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek ilçe, belde ve köylerin sorunlarını yerinde dinledi. Ardından Çamoluk ilçesinde düzenlenen 28. Bal festivaline ve Dereli Kümbet Yayla Şenliğine katılan Milletvekili Sabri Öztürk festivale katılan vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Öztürk “Bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızın yanında olmaya, derdiyle dertlenmeye, sevinciyle sevinmeye, taleplerini, eksikliklerini tamamlamaya he zaman azami gayret gösteriyoruz. Biz durmadan çalışacağız, çünkü aziz milletimiz her şeyin en güzelini fazlasıyla hak ediyor” dedi.

“GİRESUN ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ TURİZM MERKEZLERİNDEN BİRİ OLACAK”

Milletvekili Sabri Öztürk, “Mavi Göl, Göksu deresi,  traventerler ve yürüyüş yolları ile birleştirilerek bir turizm parkuru oluşturulmaktadır. Annakkaya’ya uzun vadede bir cam teras yapmayı, yine Cehennem Deresi’ni koruyup Rize’deki fırtına vadisi gibi milli park yapılarak turizme kazandırmayı Kümbet’le birlikte, Koyunalanı Yaylasıyla birlikte hepsini bir bütün olarak turizme kazandırdığımızda Giresun çok daha iyi bir şekilde turizmden payını alacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.