Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 14°C
Sal 11°C
Çar 10°C

Depremzede çocuklar Giresun’da mutlu

Giresun’da çeşitli yurt ve sosyal tesislere yerleştirilen depremzede aile ve çocuklara yönelik destek çalışmaları sürüyor.

Depremzede çocuklar Giresun’da mutlu
Şubat 20, 2023 7:39 am
33

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli ile Seyyid Vakkas Yükseköğretim Yurtlarında kalan depremzede ailelerin okul öncesi, ilkokulu ve ortaokul çağındaki öğrencileri için etkinlik sınıfları oluşturuldu. Uygulama Otelindeki etkinlik sınıfı 24 Kasım Anaokulu ile Seyyid Vakkas Yükseköğretim yurtlarından A Yurdundaki etkinlik sınıfı Gedikkaya Anaokulu ile B Yurdundaki etkinlik sınıfına ise 75. Yıl Anaokulu ile eşleştirilerek hızlı bir şekilde eğitim araç gereçleri ve etkinlik materyalleriyle donatıldı. Etkinlik sınıflarda, gönüllü okul öncesi ve sınıf öğretmenleri tarafından çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler ve oyun faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Bu sayede depremin çocukların üzerindeki olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi sağlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.