Dolar 18,8829
Euro 20,0317
Altın 1.099,04
BİST 5.235,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Doğa Koleji kampüsünü beğendi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Giresun Doğa Koleji öğrencileri ile buluştu…

Doğa Koleji kampüsünü beğendi
Kasım 8, 2022 5:26 am
172

İlimize Giresunspor Başkanı ve Giresun Doğa Koleji Yön. Krl. Üyesi Sn. Hakan Karaahmet’in davetlisi olarak Giresunspor-İstanbulspor maçını izlemek için gelen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, maç öncesinde Giresun Doğa Koleji Sosyal Tesislerinde kendisi ve TFF Yönetim Kurulu onuruna verilen yemeğe katılarak kampüs ile ilgili bilgiler aldı.

Okul kampüsüne hayran kaldığını ifade eden Büyükekşi, yemeğin ardından Giresun Doğa Koleji Akademi Meclisi öğrencilerinin düzenlediği söyleyişe katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Oldukça keyifli ve öğretici bir sohbette konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, öğrencilerin sorularına da samimi cevaplar vererek gerek Türk futbolunun gelişimi gerekse de Giresunspor’un Süper Ligdeki varlığının yarattığı olumlu ve güzel atmosfer hakkındaki iyi dileklerini ifade etti. Söyleşinin ardından kendisine konuşmaları için teşekkür edilerek Giresunspor’umuzun şanlı forması, çeşitli hediyeler ve Meclis üyesi öğrencilerin çiçek takdimi ile bu güzel etkinlik tamamlanmış oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.