Dolar 18,8909
Euro 20,0507
Altın 1.119,34
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Espiye’de Kitap Fuarı, Ziyaretçilere Kapılarını Açtı

Espiye Kitap Fuarı, kapılarını meraklılarına açtı.  Gençlik Merkezi’nde açılan ve 5 gün süren fuarda, yazar ve şairler için imza günleri düzenlendi.

Espiye’de Kitap Fuarı, Ziyaretçilere Kapılarını Açtı
Ağustos 4, 2022 6:24 am
230

Espiye Belediyesi, Gençlik Merkezi ve Yazar Zekeriya Beşirli’in katkıları ile düzenlenen 1. Kitap Fuarı,Gençlik Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Kitap fuarına gelen kitap severler, düzenlenen imza gününde yazar ve şairlerle buluşma imkânı buldu.

Yazar Zekeriya Beşirli Gazetemize yaptığı açıklamada, Espiye’de bir ilke imza attık. Espiye ‘de 30 yazarın katılımı ile gerçekleştirilen 1. Kitap Fuarı’nın kapılarını okurlarına açtığını söyledi.

Fuarda, Şiir, anı, deneme, roman, tarih, kültür dalında yazılmış kitapların yer aldığını belirten Beşirli, fuarın yazarından imzalı kitap almak isteyenler için işte fırsat olduğunu ifade etti.

“Kitap ruhun ilacıdır” diyen “Beşirli,” Kitap okumak insanın ufkunu genişletir.” “Kitaplar uygarlığa yol gösteren ışıklardır.” “Kitap okuyan insanlar kötülük düşünemezler.””Çok kitap okuyan kişi, güzel konuşmasını ve yazmasını bilen kişidir.” şeklinde konuştu.

Beşirli, fuarda,Bu kitapların, bu eserlerin meydana gelmesinde çok büyük emek sarf eden çok değerli yazarların mevcut olduğunu, tüm halkımızı hem bu kitap fuarını ziyaret etmeye, burada hoş vakit geçirmeye, kendisine uygun kitapları alıp, okumaya hem de aynı zamanda yazarlarımızla buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

Yazar Zekeriya Beşirli, birincisini düzenlediğimiz Espiye Kitap Fuarı’nın açılmasında bizlere destek olan Espiye Belediye başkanı Mustafa Karadere’ye ,ilçe Gençlik Spor Müdürü Hasan Tolga Cebeci’ye, kitap fuarına uzaktan yakından katılan şairlere, yazarlara ve fuarı ziyarete gelen kitap okurlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

(FİKRET BIYIK)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.