Dolar 18,8725
Euro 19,9752
Altın 1.108,78
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Fincancı, hekimlerinin temsilcisi olamaz

Memur-Sen Giresun İl Temsilcisi Muhammet Sarı, terör örgütü PKK’ya yakın bir yayın organında Türk Silahlı Kuvvetlerini kimyasal silah kullanmakla itham eden Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’yı özür dileyerek bu görevinden istifa etmeye davet ettiklerini bildirdi.

Fincancı, hekimlerinin temsilcisi olamaz
Ekim 22, 2022 5:34 am
151

Sarı yaptığı açıklamada, “askerimize dil uzatmaktan menediyor ve bu müptezel tavrı lanetliyoruz. Aziz milletimizin tüm değerleri ile savaşa tutuşmuş Türk Tabipler Birliği yönetimi, Anadolu’nun bağrından çıkmış vicdan ve izan sahibi hekimlerin temsilcisi asla olamaz” dedi.

Memur-Sen Giresun İl Temsilcisi Muhammet Sarı, gerçek vatanperver Türk hekimlerini göreve davet ettiklerini belirterek, şunları kaydetti;

“Evet, fıkra bu kadar. Adının başında ‘Türk’ ifadesi olan, bu toplumun en seçkin kesimini temsil eden sivil toplum kuruluşunun başındaki kişi, devletimizin topyekûn biçimde mücadele ettiği terör örgütünün yayın organına çıkıyor. Çıkmakla da kalmıyor; her Türk evladının namusu bildiği, savaşın da barışın da mertçe destanını yazmış askerimizi kimyasal silah kullanmakla suçluyor. Fıkra bu ya, sonrasında HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun oğlu olması nedeniyle muhalif cephenin sosyal medya tiyatrolarında sık boy göstermeye başlayan kerameti kendinden menkul şahıs Salih Gergerlioğlu da bu namert yalanın sosyal medyada çığırtkanlığını yapıyor. Aziz milletimizin tüm değerleri ile savaşa tutuşmuş Türk Tabipler Birliği yönetimi, Anadolu’nun bağrından çıkmış vicdan ve izan sahibi hekimlerin temsilcisi asla olamaz. Devletimizin asil organları elbette ki gereğini yapacaktır, ancak bizler de Türkiye’nin en büyük örgütlü gücü ve sivil toplum örgütü olarak haddini bilmez bu şahısları, askerimize dil uzatmaktan menediyor ve bu müptezel tavrı lanetliyoruz.

Tabipler Birliği başkanının ve yardakçısı milletvekili çocuğunun tedaviye muhtaç hastalıklı söylemlerden kurtulması için gerçek vatanperver Türk Hekimlerini göreve davet ediyoruz. Tabipler Birliği başındaki zatı özür dileyerek istifaya davet ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.