Dolar 18,8863
Euro 20,0979
Altın 1.113,78
BİST 5.284,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

FKB Giresunspor’un yanında

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, süper ligde adından söz ettiren Giresunspor’un her zaman yanında ve destekçileri olduklarını bildirdi.

FKB Giresunspor’un yanında
Ekim 8, 2022 5:47 am
175

Bıtexen Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet ile Teknik Direktörü Hakan Keleş, FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette, Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Bayraktar’a üzerinde ismi yazılı 28 numaralı Giresunspor forması hediye etti. FKB Başkanı Bayraktar, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Hakan Karaahmet ve Teknik Direktör Hakan Keleş’e teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Bayraktar, Giresun ve Karadeniz Bölgesine mal olmuş bir kurum olarak her zaman Giresunspor’un destekçisi olduklarını ifade etti. Bayraktar, gücünü fındık ve fındık üreticisinden alan FİSKOBİRLİK’in var oluşu kadar, Giresunspor’unda başarılarının da Giresun için çok önemli ve anlamlı olduğu kaydetti. Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet ise Bayraktar nezdinde FİSKOBİRLİK’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.