Dolar 18,8892
Euro 20,0423
Altın 1.113,02
BİST 5.314,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Gazetecilerden Güzelyazıcı’ya ziyaret

Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir  Bayram ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce görevine başlayan Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Gazetecilerden Güzelyazıcı’ya ziyaret
Ağustos 27, 2022 6:29 am
207

Müdür Güzelyazıcı’ya buket vererek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Bayram, “Dernek olarak size ilin asayiş, güvenlik ve trafik gibi sorunlarını çözümümde yardımcı olacağız. Başarılar diliyoruz” dedi.

Giresun’a yabancı olmadığını ve bu ilde görev yapmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Güzelyazıcı, Giresun’un bir huzur kenti olduğunu ifade ederek bunu sürdüreceklerini belirtti. Müdür Güzelyazıcı, ili henüz yeni tanımaya başladığını ve sorunların üstesinden gelmeye gayret edeceklerini ifade ederek “yeşilde, fındıkta birinci güzel Giresun’u huzurda da birinci yapacağız” dedi.

Ziyarette dernek yönetim kurulu üyeleri Cavit Özdemir, Namık Baltaoğlu, İsmet Küçükbayrak, Kâmil İşcan ve Ufuk Kekül yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.