Dolar 18,8802
Euro 19,9766
Altın 1.109,30
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Giresunspor’a gelince yok!

Giresunspor şehre yeni tesis için çağrıda bulunuyor. Hem de tam iki senedir. İki senedir, ne bir gelişme ne de başka bir şey var.

Giresunspor’a gelince yok!
Ekim 21, 2022 6:38 am
186

Giresun’da bunlar yaşanırken, Eskişehir’de AK Parti Eskişehir İl Başkan Zihni Çalışkan, Eskişehirspor Kulübüne altyapı tesisleri için destek sağlanmasına ilişkin protokolün imzalandığını duyurdu.

Bu kapsamda Valilik ile Spor Toto Teşkilatı arasında protokol imzalandığını bildiren Çalışkan, “60 milyon 800 bin TL’lik destek, Eskişehirspor’umuza ve şehrimize hayırlı olsun. Yapılacak bu tesislerde Eskişehirspor eski günlerindeki gibi geleceğin yıldızlarını kendi bünyesinde yetiştirecek. İnşallah, önümüzdeki süreçte de Eskişehirspor’umuz için güzel haberler vermeye devam edeceğiz. İlklere öncülük eden Eskişehirspor’umuzun mazideki şaşaalı günlerine dönmesi için elimizden geleni yapacağız.” ifadesini kullandı.

Bu haberin çıkmasıyla birlikte Giresunsporlu taraftarlar, “Bize gelince mi yok? Giresunspor’un tesis projesi hazırken halen ne bekleniyor” İfadelerini kullandılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.