Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Gençlik açık ofisi yakında açılıyor

Giresun Belediyesi tarafından cumhurbaşkanlığından proje ödülü alan “GENÇLİK AÇIK OFİSİ” 520 metrekarelik alanı gençler için hazırlıyor

Gençlik açık ofisi yakında açılıyor
Ocak 24, 2023 6:33 am
73

Giresun Belediyesi ilklere imza atmaya devam ediyor. Her zaman gençlere yönelik çalışmalara imza atarak imkanlarını seferber eden Giresun Belediyesi bu kez de Gençlik Açık Ofisi kuruyor.

Debboy mevkiinde bulunan belediye eski hizmet binasına projelendirilen 1 milyon TL’yi aşkın yatırımın hizmete girmesi için son hazırlıklar yapılıyor.

Kısa zamanda açılışının yapılması planlanan Gençlik Açık Ofisinde 520 m2 kapalı alan içerisinde, gençlerin kullanımına sunulacak toplantı odası, 4 adet açık ofis, bilgisayar laboratuvarı ve canlı yayın stüdyosu yer alırken, bilgisayar laboratuvarında 2 adet 3 Boyutlu yazıcı, 1 adet 3 Boyutlu tarayıcı bulunuyor.

Gençlik Açık Ofisi gençlerin günümüz teknolojisiyle buluşacağı, gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri, nitelikli vakit geçirebilecekleri bir merkez olacak. Teknolojik imkanlardan faydalanmanın yanı sıra gençlerin sosyalleşmelerine, ilgi alanlarına giren konularda birbirleriyle fikir alışverişi yapmalarına, birlikte çalışma ve ekip ruhu gibi kavramlarla tanışmalarına da imkan verecek. Bilgi ve iletişim teknolojilerine erişimi kolaylaştırarak araştırma ve tez yazımı gibi konularda gerekli teknik desteği sağlayacak. Gençlerin ihtiyaç duyduğu bilimsel ve kültürel eğitimlerle donanımlarını arttırmalarına katkı yapacak. Bu eğitimler kişisel gelişimle birlikte mesleki gelişimi de artıracaktır.

Cumhurbaşkanlığı nezdinde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığından “Gençlik Açık Ofisi” projesiyle “Genç Belediye” ödülü alan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, gençler için proje üretmeye devam edeceklerini belirterek: “Üreten, düşünen, analiz eden, bununla birlikte değerleriyle geleceğe güçlü bir şekilde yürüyen gençlik en büyük idealimizdir. Gençlerimizin her biri ortaya koydukları fikirler ve projelerle tüm insanlık için birer umuttur. Bizler gençlerimizin her daim yanlarındayız, yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Kapımız, gönlümüz her zaman gençlerimize açık. Hayata geçireceğimiz bu ofisin sahibi gençlerimiz olacaktır. Gençlerimize son teknolojik imkanları sunacağımız projemize destekleri için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Giresunlu gençlerimizin çağın önünde yer alması için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Şimdiden gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.