Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 13°C
Çar 10°C
Per 10°C

Giresun geride bırakılmıştır

İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Veteriner Hekim Mehmet Yılmaz, “Giresun, bugün maalesef en geride bırakılmış illerden birisidir” dedi.

Giresun geride bırakılmıştır
Ocak 5, 2023 7:23 am
98

İl Genel Meclisinin Ocak toplantısında söz alan Başkanvekili Mehmet Yılmaz, “Bir panorama yada bir almanak olarak   değerlendirdiğimizde, 20 yıllık AKP iktidarının, geride bıraktığımız 2022 yılı dahil ülkemiz ve de özelinde Giresun’umuzda en güzel eseri, çizdiği yoksulluğun resmidir. Aynı zamanda işsizlikte, en büyük diğer eseridir diyebiliriz” ifadelerine yer verdi.

“Geçen ay Giresun Valiliği önünde mahşeri bir kalabalık sıraya sokulmuş, yoksul ve muhtaç bırakılmış halkımızı görünce içim burkulmuştu” diyen Mehmet Yılmaz, “Bunun fotoğrafını ilk sosyal medyada, işte 20 yıllık AKP iktidarının Giresun’daki başarısının resmidir diye yayınladığımda, açıkçası yerel ve Ulusal basın hatta TBMM de bu kadar büyük bir ses getireceğini   düşünmemiştim. Bu paylaşımdan sonra, hızla bu kuyruğun dağıtıldığını gördük. 2 koli yardıma muhtaç bırakılan yoksul halkımızın, böyle onur kırıcı bir şekilde deşifre edilmesini şiddetle kınıyorum. Yoksul ve muhtaçlara yardımların Aile Sigortaları üzerinden yapılacağı ve aynı zamanda yoksulluğu yeneceğimiz günlerin çok yakında olduğunun müjdesini de halkımıza duyurmak isterim” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü; “Geçmişinde özellikle devlet yatırımlarında bölgesinde yıldız olan Giresun, bugün maalesef en geride bırakılmış illerden birisidir. Bize düşen en önemli görev, önümüz deki seçimlerde, öncelikle Sevgili Giresun’umuzu, Giresun için birlikte yol yürüyemeyen siyasetçilerin şehri olmaktan kurtarmak olmalıdır.  Çoğunlukçu ve ben yaptım oldu diyenlerin, Giresun’u getirdiği son durak ancak burasıdır.  Çoğulcu ve ortak aklı harekete geçirecek yeni bir siyaset anlayışı ve yeni bir iktidar, Giresun’a çok iyi gelecektir.     CHP Grubu olarak “Bu davet bizim.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.