Dolar 18,8861
Euro 19,9590
Altın 1.107,96
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Mevlid-i Nebi ödülleri sahiplerini buldu

Giresun İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Mevlid-i Nebi ödülleri sahiplerini buldu
Ekim 20, 2022 7:03 am
152

2022 Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Giresun İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen ‘Ortaokul Öğrencileri Arası Şiir ve Lise Öğrencileri Arası Kompozisyon Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. İl Müftülüğü, “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” temasıyla kutlanan hafta kapsamında, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i (s.a.s.) daha iyi tanımak, anmak, anlamak ve hayatı onunla anlamlandırmak, gönüllerdeki sevgisini canlı tutmak, inşa ettiği toplumun dinamiklerini ortaya koymak, vefa, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yaygınlaşmasına ve dini duyarlılığın artmasına katkı sağlamak amacıyla şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenledi. Lise kategorisinde düzenlenen yarışma sonucunda Giresun Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Betül Türkmen birinci, Keşap Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sude Ar ikinci, İkra Ar ise üçüncü oldu.

“Hz. Peygamber (s.a.s.)’in Çağrısına Kulak Ver” temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Müftüsü Ramazan Topcan tarafından verildi.

Müftü Topcan ödül takdim töreninde yaptığı konuşmada, “Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu kompozisyon ve şiir yazma yarışmalarına katkı ve katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Sizlerin bu önemli çalışmaya katkı sağlamanız geleceğimiz adına bizleri duygulandırdı. Eğitim hayatınızda sizlere başarılar diliyorum. Müftülüğümüzün çalışmalarına, bizlere güç veriyorsunuz, hepinizi alınlarınızdan öpüyorum. Muhterem ana babalarınıza ve öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.