Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 20°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 10°C

Giresun itfaiyesi Adıyaman’da

Ekipler enkaz altından bir can daha kurtardı

Giresun itfaiyesi Adıyaman’da
Şubat 7, 2023 8:17 pm
66

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilin etkilendiği depremin ardından AFAD koordinasyonunda bölgeye sevk edilen Giresun Belediyesi ekipleri göçük altından bir can daha kurtardı.

Gece geç saatlerde Adıyaman’a ulaşan Giresun Belediyesi İtfaiye ekibi hemen çalışmalara başlayarak göçük altından kurtarılan anneyi 112 ekiplerine teslim ederek hastaneye sevk edilmesini sağladı.

2 araç, 10 personel ile koordinasyon bölgesine ulaşan ve çalışmalarına başlayan Giresun İtfaiyesi ekipleri sevk ve idareye göre arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Deprem bölgesine sevk ettiğimiz itfaiye ekibimizden 10, teknik ekibimizden de 10 kişi olmak üzere toplamda 20 kişilik ekibimiz 2 itfaiye aracı, 4 iş makinası ile arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Asla umutsuzluğa kapılmayalım. Türkiye’miz bu birlik ve dayanışma içerisinde oldukça hayat kazanacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.