Dolar 18,8960
Euro 20,0656
Altın 1.121,99
BİST 5.160,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Giresun’a ihanet etmeyin

Devlet Su İşleri Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız’ın görevden alınmasının ardından Giresunlu bir bürokratın daha görevinden alınacak olmasına Giresunlular tepki gösterdi.

Giresun’a ihanet etmeyin
Temmuz 26, 2022 6:28 am
192

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya’nın görevden alınacak olmasına sert bir dille tepki gösteren Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, “Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi öyle düşünüyoruz ki, yandaşlarına yer hazırlamak için Giresunluların kıyımına gidiyor” dedi.

“GİRESUN 20 YILIDIR AK PARTİ’YE YÜZDE 65’İN ÜZERİNDE OY VERDİ”

GESOB Başkanı Kara, bürokratı olmayan illerin yetim çocuk misali sahipsiz olduğunu ifade etti. Kara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a açık bir mektup yazdı. Giresunlunun 20 yıldır AK Parti’ye yüzde 65’in üzerinde oy verdiğinin altını çizen Kara, Bürokratı olmayan il yetim çocuk misali sahipsizdir. Son bakan değişikliği ile birlikte tarım ve orman bakanlığında Giresunlu bürokrat kıyımı başlamış, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile bilinen DSİ Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız önce görevinden alınmış akabinde de genel müdür yardımcılığı görevinden de tasviye edilmek üzeridir. Şuanda Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya kararnamesi hazırlanarak görevden alınmak üzeredir. Bundan önceki görevden de alınan bürokratlar da dahil Giresunlular olarak artık bu haksızlıklara dur demek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

GESOB Başkanı Kara açıklamasının devamında şunları kaydetti;

“Orman Bakanı Vahit Kirişçi öyle düşünüyoruz ki, yandaşlarına yer hazırlamak için Giresunluların kıyımına gidiyor. Sayın cumhurbaşkanım bürokratlar üzerinde gerekli, araştırmalar yaparak dürüst ve çalışkan bürokratlara sahip çıkınız. Bakanların başarılı dürüst ve çalışkan bürokratlar üzerinde yapmış olduğu bu keyfi tasarrufların Giresunlular üzerinde çok olumsuz etki yarattığını üzülerek belirtmek isteriz. Bugüne kadar her zaman ve her koşulda cumhur ittifakına destek olan bir Giresunlu olarak bu samimi ve içten uyarı ve sıkıntılarımızın dikkate alınmasını en kalbi duygularımızla temenni ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.