Dolar 18,8855
Euro 20,0502
Altın 1.099,06
BİST 5.254,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Giresun’da ilk dersi Akdağ verecek

AK Parti, Teşkilat Akademisi’nde 3.dönem başlıyor.

Giresun’da ilk dersi Akdağ verecek
Kasım 5, 2022 5:09 am
139

Teşkilat Akademisi Eğitim Programı “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle 81 ilde gerçekleştirilecek. AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor. Eğitimlerin ana konsepti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine olacak. Tüm Türkiye’de 3 haftada yapılıp bitirilmesi planlanan programın Giresun ayağına ise pazar günü 65. Türkiye Hükümeti Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yazar Mehmet Şahin ve Gazeteci Ersin Çelik katılacak.

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenecek Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsayacak. 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler verilecek. Eğitimlerin ana teması “Türkiye Yüzyılı” olacak. İlk eğitimler 5-6 Kasım tarihlerinde 34 ilde gerçekleştirilecek. AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Şen; “Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, her ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik. Bu 3. dönemi olacak. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından verilecek. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyeleri, Bakanlar, Bakan Yardımcıları, Milletvekilleri, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim verecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.