Dolar 18,8858
Euro 20,0704
Altın 1.115,60
BİST 5.327,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Giresunspor iyi yolda

Çotanaklar’ın hocası Hakan Keleş, “İnşallah önümüzdeki hafta sonuna kadar istediğimiz oyuncuları alacağız, alternatiflerimizi çoğaltacağız.” dedi.

Giresunspor iyi yolda
Ağustos 30, 2022 3:17 am
273

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Yukatel Kayserispor maçında pozisyona girmelerine rağmen gol sevinci yaşayamadıklarını kaydetti.

“İnşallah önümüzdeki hafta sonuna kadar istediğimiz oyuncuları alacağız, alternatiflerimizi çoğaltacağız.” diyen Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, “İyi yoldayız, kötü skor ama oyun olarak günden güne iyiye gideceğimizi düşünüyorum. Kaybettiğimiz için üzgünüz, beklemediğimiz bir skordu. İki hafta iyi bir gidişatımız vardı. Maça iyi başladık fakat çalıştığımız yerden bir gol yedik. Sonra ikinci yarı biraz daha toparladık, oyun üstünlüğünü aldık. Pozisyonlara girmeyi başladık ama kötü bir gol yedik, taçtan yediğimiz bir gol. Bize hiç yakışmadı. Sonra biraz dengemiz bozuldu. Oyun olarak yakaladığımız pozisyonlar vardı, geçiş oyununu iyi sonuçlandırabilirdik. Son vuruşlarda ve tercihlerde biraz hata yaptık. Yeni bir takımız. Yeni oyuncularımız var, alternatiflerimiz yok. İnşallah önümüzdeki hafta sonuna kadar istediğimiz oyuncuları alacağız, alternatiflerimizi çoğaltacağız. İyi yoldayız, kötü skor ama oyun olarak günden güne iyiye gideceğimizi düşünüyorum. Kayserispor’a başarılar diliyorum.” dedi.

Keleş, maç maç ilerlediklerini belirterek, “Ara vermeden bu maçın hazırlıklarına başlayacağız. Zaten yeni transferlerimiz de olacak. O arkadaşlarımızın da aramıza katılmasıyla daha iyi bir takım hüviyetine döneceğiz. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan güzel bir sonuçla ayrılırız. Biz hafta boyunca bu bilinçle çalışacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.