Dolar 18,8842
Euro 20,0396
Altın 1.103,25
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Giresun’umuza da bekleriz

TFF Başkanı; “Milli Takımımızı Anadolu ile buluşturmayı sürdüreceğiz” dedi…

Giresun’umuza da bekleriz
Kasım 20, 2022 8:03 am
146

Tabi şuan için Çotanak Stadımızın çimleri konusunda çalışmalar devam ediyor ancak futbol şehri Giresun’umuzda Milli Takımımızı sonuna kadar tam tribün destekler. Giresun, emin olun ki Milli Takımımızı layıkıyla ağırlar

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı’nın, 2024 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme karşılaşmaları arifesinde 19 Kasım Cumartesi günü Gaziantep’te Çekya ile oynayacağı son hazırlık maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

“ŞEHİR, STADYUM, TARAFTAR, SONUÇ, HER ŞEY GAYET GÜZELDİ”

Milli Takımın Diyarbakır’da oynadığı ve 2-1 kazandığı İskoçya maçına değinen Mehmet Büyükekşi, “Grup eleme maçları öncesi güzel bir futbolla galibiyet elde ettik. Maçın bizim için en önemli tarafı ise A Milli Takım’ın Cumhuriyet tarihinde Diyarbakır’da ilk kez maç yapmasıydı. Sayın Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır’da Milli maç oynamamız ricası üzerine Avrupa standartlarına kavuşturulan Diyarbakır Stadı’nda İskoçya’yı ağırladık. Galibiyet almak elbette güzel ama bizim için önemli olan, Milli Takıma yakışır güzel bir futbol sergilemek ve Fair Play ruhuyla mücadele etmekti. Güzel bir dostluğun sergilendiği, bol pozisyonun olduğu, seyir zevki yüksek bir karşılaşma oldu. Hem şehirde hem de stadyumda çok güzel ambiyans, çok güzel bir ortam vardı. Milli Takımımız ile Diyarbakır halkı bütünleşti. Hem stadyumu doldurdular, hem tezahüratlar yaptılar. İskoç taraftarlar da hem maç öncesinde Diyarbakır’ı gezdiler, hem de güzel bir atmosferde takımlarını desteklediler. Onların da karşılaşmadan memnun kaldığını düşünüyorum. Şehir, stadyum, taraftar, sonuç, her şey gayet güzeldi. Diyarbakır’da böyle bir maçın olması hem federasyon olarak bizi hem de bütün vatandaşlarımızı çok memnun etti.” dedi.

“ANADOLU’DA DEVLETİMİZİN YAPTIĞI 40’TAN FAZLA STADYUM VAR”

Bundan sonra da A Milli Takım’ın maçlarını Anadolu’da oynaması için çaba göstereceklerini kaydeden Başkan Mehmet Büyükekşi, “Devletimiz tarafından Anadolu’da birbirinden güzel, Avrupa standartlarında stadyumlar inşa edildi. Biz de Futbol Federasyonu olarak A Milli Takımımızı bu şehirlerimizle buluşturmak için çaba içerisinde olacağız. Biliyorsunuz Milli Takımımız Çekya hazırlık maçını da Cumartesi günü Gaziantep’te oynayacak. İnşallah Çekya maçında da İskoçya maçındaki gibi dostane bir maç ve arzu ettiğimiz güzel oyun ile galibiyet elde ederiz. Anadolu’da devletimizin yaptığı 40’tan fazla stadyum var. Hem oradaki vatandaşlarımıza milli maç izleme şansını tattırmak hem de bu statlarımızı en güzel şekilde değerlendirmek için maç yapmayı düşünüyoruz. Bundan sonraki maçlarda zamanı gelince; iklime göre, şehre göre, seyirci sayısına göre, sahaya göre hareket ederek takımımızın maçlarını Anadolu’da oynaması için hareket edeceğiz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.