Dolar 18,8865
Euro 19,9150
Altın 1.100,42
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Çok Bulutlu
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Giresun’un Cemal abisi sahaya indi

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, sahaya indi ve çalışmalarına seçim bölgesi olan Eynesil, Görele, Tirebolu, Doğankent, Güce Espiye ilçesinden başladı.

Giresun’un Cemal abisi sahaya indi
Aralık 29, 2022 7:16 am
109

Milletvekili Öztürk, yoğun geçen Türkiye Büyük Millet Meclisi 2023 yılı Plan ve Bütçe maratonu ile annesinin cenazesinin ardından hiç vakit geçirmeden sivil toplum kuruluşları, kurum, kuruluş ve halkla bir araya gelmeye başladı.

ÜRETİCİ VE ESNAF TEMSİLCİLERİNİ DİNLEDİ

Öztürk, Görele’de Ziraat Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Ziraat Odası’da fındık üreticilerinin talep ve önerileri üzerine istişarelerde bulunan Milletvekili Öztürk, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde ile ise esnaf ve sanatkarların talepleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

“TMO PİYASAYI REGÜLE ETTİ, SERBEST PİYASADA FINDIK 60 TL”

Fındık noktasında AK Parti hükümetlerinin her zaman üreticinin yanında olduğunu ifade eden Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla görevlendirilen Toprak Mahsulleri Ofisi’nin piyasada olması ve piyasayı regüle etmesi sonucu bugün serbest piyasada fındık fiyatının 60 lira seviyelerine yükseldiğini kaydetti. Hükümet olarak küçük esnaf ve sanatkarın yanında yer almaya devam ettiklerinin altını da çizen Milletvekili Öztürk, özellikle Halkbankası aracılığıyla verilen düşük faizli kredilerle esnaflara cansuyu olmaya çalıştıklarını belirtti.

ESPİYE DEVLET HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Milletvekilli Öztürk Espiye İlçe Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut ve Hastane Başhekimi Opr. Dr. Cemil Bayraktar’dan sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Öztürk, aynı zamanda Güce ve Yağlıdere ilçelerine de hizmet veren hastanede 10’u uzman 25 doktorun görev yapmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Hastaneyi de gezen Öztürk, çalışanlara kolaylıklar, hastalara ise acil şifalar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.