Dolar 18,9000
Euro 20,0539
Altın 1.118,34
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Gönüllere dokunmayı sürdürüyorlar

Giresun Belediyesi, ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ koronavirüs tedbirleri kapsamında bir yandan dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evinde temizlik ve kişisel bakım işlemi gerçekleştiriyor.

Gönüllere dokunmayı sürdürüyorlar
Ağustos 9, 2022 6:06 am
206

Vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendiren ve kriterlere uyan talepler doğrultusunda yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçları gideriliyor. Başvuru sahibi vatandaşların evlerinin genel temizliği yapılırken vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçları da karşılanıyor.

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak oluşturulan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ tarafından, evde bakım ve temizlik hizmetleri projesiyle yaşlılık, hastalık veya engelleri nedeniyle gündelik ihtiyaçlarını yerine getiremeyen aileler ziyaret ediliyor.

Vatandaşlar, aldıkları hizmetten son derece memnun kalırken, uygulamayı hayata geçiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ediyor.

Bu arada koronavirüsün devam ettiği bugünlerde tedbiri elden bırakmayan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ kamu, kurum, kuruluş ve camilerde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bu uygulamanın aralıksız olarak devam edeceğini belirterek, “Evde bakım hizmetimizle vatandaşlarımızın önemli bir ihtiyacına çözüm oluşturuyoruz. Halkımızın ihtiyacı olan ne varsa karşılamak adına canla başla çalışıyoruz. Belediye olarak yaşlılarımıza ve hastalara ne kadar çok hizmet verirsek kendimizi o kadar mutlu ve huzurlu hissedeceğiz. Onların hayır duası bizim için çok önemli.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.