Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 20°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 10°C

Hasan Yılmaz destek istedi

Yılmaz, Bulancak ve Piraziz teşkilatlarının onur konuğu oldu

Hasan Yılmaz destek istedi
Şubat 6, 2023 5:49 am
79

MHP Bulancak ve Piraziz teşkilatları tarafından birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi. Geceye partililer büyük ilgi gösterdi. Geceye onur konuğu olarak, partinin önde gelen isimlerinden ve milletvekili aday adayı olacağı ifade edilen Giresun Belediye Başkan Vekili Hasan Yılmaz da katıldı. Yılmaz “Milletvekili aday adayı olarak kutlu bir yola çıktığını, herkesten destek istediğini, MHP’nin Giresun’da mutlaka milletvekili çıkaracağını” ifade etti.

Yılmaz, “Genel Başkan Devletin Bahçeli’nin “Saklayacak, gizleyecek, üzerini örtecek bir açığımız yoktur. Başımızı eğecek, yüzümüzü kızartacak, gözlerimizi kaçıracak bir yanlışımız, bir mahcubiyetimiz, verilemeyecek bir hesabımız da olmamıştır. Neysek oyuz, nasılsak öyle görünürüz, göründüğümüz gibi olacak cesaret ve özgüvene fazlasıyla sahibiz” dedi.

Hasan Yılmaz “Çok önemli bir seçime giriyoruz. Bulancak ve Piraziz Bölgesi partimizin Milletvekili çıkarması için çok önemlidir. Buradan hepinizin gözlerindeki ışığı görüyorum. Başaracağımıza, el ele vererek bu yolda galip geleceğimize inancım tamdır” dedi.

Bu şehirde yaşadığını, sizden birisi olduğunu, bu şehrin sorunlarını en iyi yaşayanların bileceğini, çözüm üreteceğini ve çözüm bulacağını ifade eden Yılmaz “Giresun’umuz ve Ülkemiz için çalışacağım. MHP Milletvekilinin farkını şehrimiz insanlarına yaptığımız projeler ve hizmetlerle anlatacağım. Bu süreçte sizlerin destekleri çok önemli. El birliği ile şehrimize kalkındırmaya varmışınız” dedi. Partililerin açık destek verdiği ve sonuna kadar yanında duracaklarını ifade ederken Yılmaz bu toplantıyı düzenleyen İlçe Başkanlarına ve partililere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.