Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C

Avrupa ve Amerika’da gece

Giresunspor, Avrupa ve Amerika’da Şubat ve Nisan aylarında gece düzenleyecek.

Avrupa ve Amerika’da gece
Ocak 3, 2023 7:47 am
114

Giresunspor’un Yurtdışı sorumluları Asbaşkanlar Metin Çoban ve Savaş Şahin öncülüğünde gece çalışmaları sürdürülüyor.

Avrupa Giresun Federasyonu öncülüğünde 22 Şubat’ta Almanya’nın Köln kentinde, Amerika Kdz. Giresunlular Derneği liderliğinde ise 30 Nisan’da New York’ta düzenlenecek gece ile ilgili çalışmalar sürdürülüyor.

AVRUPA, KÖLN’DE BULUŞACAK

Almanya’da ikamet eden Giresunspor Asbaşkanı Metin Çoban, Köln’de düzenlenecek gece ile ilgili hazırlıkların sürdürüldüğünü belirterek, “44 yıl sonra Hakan Karaahmet başkanlığında yakaladığımız başarı hepimizi büyük bir sevince boğmuştu. Bu dönem şahsımıza tevdi edilen görevle birlikte kulübümüzün içinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntılara bir nebze ilaç olabilmek için Avrupa Giresun Federasyonu Başkanı olarak üye Giresun Derneklerimizin değerli başkanları ile gece düzenlemeye karar verdik. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gecemize katkı sağlayacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Köln’deki gece için Giresunspor Store ürünleri gecenin yapılacağı salonda satışa sunulacak.

AMERİKA, NEW YORK’TA BULUŞACAK

Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet eden Giresunspor Asbaşkanı Savaş Şahin, geçtiğimiz yıl tarihinde ilk kez yurtdışında geceyi New Jersey’de düzenlediklerini belirterek, “Geçen sezon gecemize katkıda bulunan hemşerilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kulübümüze destek vermek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türklerin ve Giresunlu hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadığı Delaware, Pensilvanya, New Jersey, Connecticut, Massaucest eyaletlerini New York’ta bir araya getirerek Giresunspor’a destek sağlayacağız. Kulübümüzün içinde bulunduğu sıkıntılı durumu bertaraf etmek için var gücümüzü ortaya koyacağız” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.