Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Hep birlikte yine başarabiliriz

Haydi Giresunlu, Galatasaray maçında da tribünleri dolduralım ve takımımızın itici gücü olalım. Deplasmanda rakibimizi yenmiştik, sıra evimizde mağlup etmeye geldi!

Hep birlikte yine başarabiliriz
Ocak 25, 2023 12:18 am
80

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, Cumartesi günü evinde lider Galatasaray puan savaşına çıkacak

Giresunluların yıllardır beklediği Süper Lig özlemi geçen sezon dinse de kimliğinde Giresun yazan, bu şehirde para kazanan iş insanlarından fazla destek göremeyen Giresunspor, bir kez daha Galatasaray’ı Çotanak Stadı’nda ağırlayacak.

HAYDİ TAM ZAMANI

Sezonun ilk devresinde oynanan maçta rakibini mağlup etmeyi başaran Çotanaklar, kadrosunda eksik olmasına rağmen yine Galatasaray’dan puan ya da puanlar almak için sahaya çıkacak.

Bazıları birkaç sene öncesine kadar hayal kursa da şimdi gerçek olarak Giresunspor – Galatasaray Çotanak Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.