Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C

Her zaman acılı gününüzde yanınızdayız

Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, vatandaşların en acılı günlerinde yanında olmayı sürdürüyor.

Her zaman acılı gününüzde yanınızdayız
Ocak 13, 2023 7:56 am
83

Vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha temiz ve düzenli ortamlarda ziyaret etmeleri amacıyla sorumluluk sahasındaki mezarlıklarda düzenli olarak ot biçme, ilaçlama, dezenfekte ve yıkama çalışmaları yapılıyor.

Belediye sınırları içinde veya dışında meydana gelen vefatlarda da cenaze nakilleri, yine vatandaşların isteği doğrultusunda ücretsiz olarak din görevlisi temininin yanı sıra, çadır, çay, şeker ikramı da ücretsiz olarak sunuluyor.

Hizmetlerden faydalanmak isteyen vatandaşların ‘Alo 188 Cenaze Hizmetleri’ hattını aramaları halinde anında taleplerine cevap veriliyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, “Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum. Vatandaşlarımızın mezar ziyaretlerini daha kolay şartlarda gerçekleştirmesi için gerekli çalışmalar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlikle sürüyor. Hemşehrilerimizin en zor zamanlarında kendilerine destek olmak için ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz cenaze nakil ve defin işlemlerinin yanı sıra mezarlıklardaki çalışmalarımız da aralıksız olarak devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.