Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Çok Bulutlu
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 9°C

İbretle oku gardaşım; akrebin çaresizliği içerisindeyiz!

Şubat 14, 2023 6:59 am
56

Bu yazımı, depremde yaşadığımız çaresizliği, ciddiyetsizlik ve merhametsizliği, hâlen daha ısrarla ekilen kin ve nefret tohumlarını, savrulan tehditleri ve neme lâzımcı alaykâr tavırları görüp kahrolduğum için yazıyorum.

 

Akrebi yakalayıp etrafına dâire şeklinde alkol döküp yaktığınızda, akrep etrafındaki ateş çemberinden kurtulmak için canhıraş bir şekilde sağa sola kaçar ve bir müddet sonra kurtulamayacağını anlayınca, kuyruğundaki zehirli iğneyi ensesine batırarak intihar eder.

 

Türk milleti olarak bugün, ateş çemberi içindeki akrebin çaresizliğinin bir benzerini yaşamaktayız.

 

İçeriden ve dışarıdan bir araya gelen Türk düşmanı şer güçler bizleri acımasıza öyle bir ateş çemberi içine aldılar ki, çok büyük bir zevkle milletçe intihar etmemizi beklemekteler.

 

Ama ne var ki;

Türk milleti, imanı, inadı ve gayretiyle bu ateş çemberinden de kurtularak, iç ve dış hainlerin heveslerini kursaklarında bırakacaktır. Bundan hiçbirinizin en küçük bir şüphesi olmasın.

 

Yeter ki;

Bir ve beraber olup, iri ve diri kalalım!

Türk’ün dostu yine Türk’tür. Bu şuurla mevcut siyâsilerin hiçbirinin Türk milletinin dostu olmadığını bilelim.

 

Bir de;

Son 20 yıldır İslâm kisvesiyle bizleri kamplaştırarak, iğrenç dillerinden dökülen kin ve nefret sözleriyle topyekûn bir milletin arasına ayrılık tohumları eken siyâsilere itibar etmeyelim. Bu gibilere bunca acı yaşanmışlıklardan sonra hâlen daha bel bağlayıp savunuculuğunu yapmak CEHENNEME ALINAN biletten farksızdır!

 

EY TÜRK EVLÂDI!

Daha fazla vakit geçmeden,

Düşmanın hançeri böğrünü delmeden,

Etrafındaki ateş çemberinin içinde kalıp intihar etmeden,

Bacın Ayşe, hanımın Fatma, komşun Havva Teyze ve dahası topyekun milletinin namusu, iffeti ve şerefi, sureti haktan gözüken ”yeşil badanalı” şer güçlerin ayakları altında kalmadan, bir an evvel genlerinde mevcut olup ilâhi şifrelerle ta ezelden kodlanmış olan Türklük mağmasını harekete geçir ki;

Genlerindeki o muhteşem ”Türklük mağması” volkanik patlamalarla lav olup, Vezüv yanardağı gibi hainlerin üzerilerine akarak, onları Pompei şehrinin sapıkları misâli ibretlik birer taş eylesin.

Taşlaşsınlar ki; gelecekte zuhur edecek hainler, Türk’e kefen biçmek isteyenlerin acı akıbetlerini görüp ibret alsınlar!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.