Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Çok Bulutlu
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 14°C
Sal 11°C
Çar 10°C

İş dünyası misafirin yanında!

Giresun TSO Başkanı Çakırmelikoğlu, “Biz büyük bir aileyiz, dün olduğu gibi bugün de mağdur insanlarımızın yanında olacağız” dedi. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısı yapıldı. Meclis Şükrü Ataün başkanlığında yapılan toplantıda, Kahramanmaraş merkezli iki depremin yaralarının sarılması adına bilgi alışverişinde bulunuldu.

İş dünyası misafirin yanında!
Şubat 17, 2023 7:07 am
41

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, depremin yaşandığı ilk gündem itibaren Giresun Valiliği öncülüğünde oluşturulan deprem koordinasyon merkezi içinde yer alan odanın, iş dünyasının yoğun destekleri sonucu birçok yardım malzemesi ve ekipmanı bölgeye ulaştırdığını kaydetti. Deprem mağduru insanların yanında olacaklarının altını çizen Çakırmelikoğlu, “Şu an yardım çalışmaları devam etmekle birlikte, ülkemizin dört bir köşesine deprem mağduru aileler gelmeye başlamıştır, bu illerden biri de Giresun’dur, önümüzdeki günlerde on binleri bulması muhtemel olmakla birlikte mağdur ailelere desteklerimiz artarak devam edecektir. Bu kapsamda Giresun Valiliği Deprem Koordinasyon Merkezince yürütülmekte olan süreç, misafir ailelerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi bizlerin vicdani yükümlülükleri altındadır, dolayısıyla iş dünyamızın gıdadan giyim eşyasına, hijyen malzemelerinden ev mobilyası ve beyaz eşyaya kadar bir çok talebini el birliği ile karşılayacağımıza inanıyorum. Biz büyük bir aileyiz ve geçmişte olduğu gibi bugün de mağdur insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.