Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 13°C
Çar 10°C
Per 10°C

Karla mücadele mesaisi başladı

Giresun’un yüksek kesimlerinde hafta sonu kar yağışı etkili oldu. 

Karla mücadele mesaisi başladı
Ocak 9, 2023 7:04 am
98

Kar yağışı sonrası İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri karla mücadele mesaisine start verdi. Giresun en önemli turizm merkezilerinden olan Kümbet ve Kulakkaya yayla yolları açık tutuldu. Özellikle Giresun merkezden turizm merkezi olan Kulakkay yaylasına en kısa mesafe olan Camili-Erimez-Kulakkaya grup yolu İl Özel İdare ekiplerinde Cumartesi ve Pazar günü açık tutulmaya çalışıldı.

150 PERSONEL MESAİ YAPACAK

Giresun İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Yıldız, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri ekiplerinin karla mücadeleye hazır kıta olduğunu kaydetti.  Karla mücadele ekiplerinin karla mücadele ile buzlanmaya karşı gerekli araç, gereç ve tuz miktarına sahip olduğunu belirten Yıldız, il genelinde 25 adet Pıck-up, 5 adet kar bıçaklı kamyon bunların ikisi tuz serpme aparatlı, 11 adet lastik teker yükleyici, 27 adet kanal kazıcı yükleyici, 29 adet greyder ile yaklaşık 150 personelin karla mücadele için hazır vaziyete getirildiği ifade etti.

ÖNCELİK HASTA VE CENAZESİ OLANLARA VERİLECEK

İl Genel Meclis Üyesi Yıldız, karla mücadelede önceliğin belde ve köylerinde mahsur kalan hasat ve cenazesi olanlara verileceğini belirterek, vatandaşlardan asılsız ihbarda bulunmalarını de isedi. Yıldız, İl Özel İdaresi ekiplerine kazası, belası ve karla mücadele yılı diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.