Dolar 18,8890
Euro 20,0168
Altın 1.100,15
BİST 5.228,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 12°C

Keleş: Hiçbir şey kolay değil

Hakan Keleş, “Biz de onlar kadar mücadele edip coşkulu oynamamız gerekiyor. Puan veya puanlar almak için uğraşacağız” dedi

Keleş: Hiçbir şey kolay değil
Kasım 11, 2022 8:19 am
136

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Ankaraspor’u 3-2 yenerek tur atlayan Çotanaklar’ın teknik patronu Hakan Keleş, “Bizim için güzel oldu. Güzel bir galibiyet aldık ama şimdi bunu unutmalıyız. Cumartesi günü Fenerbahçe maçını oynayacağız. Bizim için zor bir maç olacak. İçeride inanılmaz bir seyirci desteğiyle oynuyorlar. Biz de elimizden geleni yapacağız. Ama hiçbir şey kolay değil. Daha önceden yapmıştık. İnşallah yine yaparız. Ama zor maç olacak. Çünkü çok formda ve kadro kaliteleri çok iyi bir ekibe karşı oynayacağız. Biz de onlar kadar mücadele edip coşkulu oynamamız gerekiyor. Puan veya puanlar almak için uğraşacağız.” dedi.

Keleş, “Yani daha önceden yaptık ama geçen seneki kadromuz ile bu seneki kadromuz arasında biraz şey var. Biz yeni bir kadro kurduk. Geçen seneki kadroya güç katabilseydik daha iyi şeyler yapabilirdik. Galatasaray’ı deplasmanda yendik. Geçen sene Fenerbahçe’yi yenemedik. Puan alamadık ama bu hafta puan veya puanlar almak için uğraşacağız” diye konuştu.

Sakat oyuncu Hayrullah Bilazer hakkında konuşan ve Başakşehir deplasmanında sakatlanan, İstanbulspor maçında forma giyemeyen Hayrullah’ın tedavisinin sürdüğünü ifade eden Hakan Hoca; “Hayrullah’ı yetiştirmeye çalışıyoruz. Ama yetişmeyecek gibi görünüyor.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.