Dolar 18,8808
Euro 20,0049
Altın 1.111,59
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Kültür ve sanat sezonu coşkulu başladı

Giresun Belediyesi 2022-2023 kültür ve sanat sezonunun açılışı gerçekleşti.

Kültür ve sanat sezonu coşkulu başladı
Ekim 14, 2022 7:56 am
183

Belediye Kültür ve Fuar Merkezinde düzenlenen törende yerel sanatçımız Hüseyin Bıçak ve ses sanatçısı Onur Şan sahne alarak salonu dolduran sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattılar. Gençler söylenen türkülerle coşup, gece boyunca doyasıya eğlenirken, böyle bir organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

Gecede, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden tarafından Hüseyin Bıçak’a plaket takdim edilirken, yine Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel tarafından da Onur Şan’a içerisinde fındık ürünleri bulunan hediye sepeti verildi.

Gecede ayrıca, Aksu Festivali programında uygulanan ve Giresun’dan Ada’ya konulu çalışılan resimlerin yer aldığı tablolarda sergilendi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise Ankara’da bulunmasından dolayı programa katılamadı ve Şenlikoğlu’nun video mesajı paylaşıldı.

Başkan Şenlikoğlu video mesajında şunları kaydetti: “2022-2023 Kültür ve Sanat Sezonu açılışında sizlerle bir arada olmak istedim ancak başka programlar nedeniyle aranızda bulunamıyorum. Sizlerin de bildiği üzere göreve geldiğimiz günden bugüne şehrimizin fiziksel eksikliklerini giderirken kültür ve sanatta da daha önce hiç yapılmayan faaliyetleri şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışmalarımıza sizlerin teveccühü bizleri ayrıca mutlu etmektedir.

Kültür Sanat faaliyetlerimiz sadece Giresun ile sınırlı kalmayarak bölgemize ve ulusal arenada da yoğun ilgi alaka görmekte olduğunu hepimiz görmekteyiz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili faaliyetleri video gösteriminde çalışma arkadaşlarımız sizinle paylaşacaklar. Bu şehir hepimizin, burası bizim şehrimiz, bu şehir en değerlimiz ve biliyoruz ki Yaptıklarımız Giresun’a değer. Başta değerli sanatçımız Hüseyin Bıçak olmak üzere, şehrimize keyifli bir sanat akşamı yaşatacak sanatçı Onur Şan ile tüm yerel ve ulusal sanatçılarımızın Kültür Sanat Sezonunun hayırlı olmasını diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.