Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C

Küp taş çalışmaları başladı

Keşap Fen İşleri Ekipleri Fatih Caddesinde küp taş çalışmalarına devam ederken Belediye Başkanı Mehmet Emür çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Küp taş çalışmaları başladı
Ocak 2, 2023 6:52 am
101

Başkan Emür, “Fatih Caddemiz de küp taş döşeme çalışmalarına başladık. Güzel ilçemiz en iyi hizmetleri hak ediyor. Hemşehrilerimizin huzuru ve memnuniyeti için mesai gözetmeksizin çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda vatandaşların isteklerini dikkate alıyor talepler doğrultusunda Keşap’ımızı daha güzel ve modern bir ilçe yapmak adına çözümler sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıran düzenlemelere devam edeceğiz.

Öte yandan Başkan Emür esnaf ve vatandaş ziyaretleride gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek taleplerini dinledik. 2023 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur ve refah içinde geçmesini temenni ettik. Bizim için vatandaşlarımızın istek ve görüşleri her zaman önem arz ediyor. Çünkü ilçemizi hep beraber yönetiyoruz. Hemşehrilerimizin her zaman emrindeyiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.