Dolar 18,8813
Euro 19,9754
Altın 1.109,28
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 13°C
Cts 12°C

Uzunalioğlu, Şenlikoğlu suç işliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun “geçmiş dönem belediye dönemine ait harcamalarla ilgili her zaman hakkımız bakidir” yönündeki açıklamalarını siyasi şantaj olarak değerlendirdi.

Uzunalioğlu, Şenlikoğlu suç işliyor
Ekim 25, 2022 4:31 am
180

Suç var olup da bunu ilgili makamlara bildirmeyen Şenlikoğlu’nun da suç işlediğini belirten Uzunalioğlu, “Belediye başkanının açıklamaları en hafif tabirle siyasi şantajdır. Türk ceza kanunda eğer bir suç varsa, bu suçu gizlemek ve bunu ilgili makamlara bildirmemekte suçtur. Suçu bildirmemekte suçtur. Kendisi de bir hukukçu, en az benim kadar bunu bilmesi lazım. “Biz bunun zamanını biliyoruz, açıklayacağız” geç bunları geç. Ne biliyorsan açıkla. Siyasi şantaj yapmayı bırak, ne biliyorsan yap, konuyu da saptırma” dedi.

“EĞER BU ŞEHRİN BELEDİYE BAŞKANIYSAN O ARAZİYİ SATTIRMAZSIN”

“Bizim güreş alanımız İl Özel İdaresi tarafından satışa çıkartılan eski SKK hastanesi arazisinin satış kararı” diyen CHP İl Başkanı Uzunalioğlu, “Buradaki  23 dönümlük park alanı ne oldu?  13 dönüm araziye ne oldu. Burayı kime peşkeş çekeceksiniz? Bu soygunu önleyin. İl Özel İdaresini böyle satarak kurtarmazsınız. Eğer bu şehrin belediye başkanıysan, eğer bu halkın menfaatlerini koruyacaksan çıkacaksın halkın 13 dönümlük arazisini sattırmayacaksın” diye konuştu. Uzunalioğlu, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu 2019 seçim kitapçığında bulunan projelerin arkasında durmaya da davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.