Dolar 18,8766
Euro 19,9350
Altın 1.100,42
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

Memleket ve takım bizim

Yıllar sonra Süper Lige çıkmışız, şehrin havası değişmiş, tanıtım artmış, Giresun’un adı her platformda daha fazla geçmeye başlamış biz halen nedenleri sorguluyoruz!

Memleket ve takım bizim
Aralık 23, 2022 8:13 am
125

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda aldığı sonuç hepimizi üzdü. Lakin, bu sosyal medyada sergilenen tavırlar, suçlamalar, itibarsızlaştırmalar şehrimizi bir tık bile ileriye götüremeyecek.

Biz her fırsatta bu satırlardan birlik ve beraberlikten bahsederken, halen nedenleri sorguluyoruz. Giresunspor birleştirici, en büyük tanıtım aracı olmasına rağmen sırt dönmek ve ona değer vermemek bu şehrin en büyük ayıbı olarak göze çarpıyor.

Her türlü desteği arkasına almış Yukatel Kayserispor’un Olağanüstü Genel Kurul’da borcu 700 milyon TL açıklanırken, şuan resmi olmayan kaynaklara göre Giresunspor’un 170-180 Milyon TL borcu olması, SSK ve Vergi borçları ile köşeye sıkıştırılmasına anlam verilemiyor.

Acaba Giresunspor bu şehrin takımı değil mi sorularını akla getiriyor.

Giresunspor bu şehrin takımıysa hiçbir Giresunlu bu takımı köşeye sıkıştırıp neden aramamalı diye düşünüyoruz.

Çünkü bu memleket bizim, bu takım bizim.

Bu arma yıllardır Süper Lig hasreti yaşadı. Tarih yazıldı, Süper Lige yükseldi. Şimdi kupada alınan sonuca bile tahammülsüzlük başladı. Anlamsız bir hareket var. Keşke sezon başında yapılan kongrede aday çıksaydı ve Giresunspor bu kadar nedenlerle yalnız bırakılmasaydı.

Şimdiki amacı ise anlamıyoruz. Sadece Giresunpor’un Süper Lig’de şehrimizi layıkıyla temsil etmesini istiyoruz.

Kaynak: Öncü Gazetesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.