Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 14°C
Sal 11°C
Çar 10°C

Milletçe felaketin üstesinden geleceğiz

MHP Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, “Birlik ve beraberlikle bu felaketin de üstesinden geleceğiz” dedi.

Milletçe felaketin üstesinden geleceğiz
Şubat 21, 2023 6:16 am
31

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, Türkiye’nin bu zorluğun da üstesinden birlik ve beraberlikle geleceğini söyledi.

‘Asrın Felaketi’ sonrası ülke olarak büyük bir acı yaşadıklarını anımsatan Usta, “Üzgünüz, hem de çok üzgünüz. Depremin ilk dakikasından itibaren yaşanılan acıların tarifi yok. Elimizden ne gelirse yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Devletimiz ayakta. Tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Vefat eden depremzedelerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

“Bu günlerde birlik ve beraberlik çok çok önemli.” diyen MHP Merkez İlçe Başkanı Usta, “Giresunlu hemşerilerimizin göstermiş olduğu misafirperverlik ve seferberlik çok gurur verici. Teyzelerimizin, amcalarımızın, kardeşlerimizin yardımları ve destekleri gördükçe bir kez daha ‘biz ne büyük bir milletiz’ dedirtiyor. İnşallah bu günleri de birlik ve beraberlikle atlatacağız. Oldukça acılı ve zor bir dönemden geçiyoruz. Milletçe inşallah bunun da üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.