Dolar 18,8859
Euro 20,0787
Altın 1.115,40
BİST 5.321,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Şampiyonlar kupa ve madalyalarını aldı

Giresun Belediyesi öncülüğünde, Türkiye Futbol Federasyonu ortaklaşa düzenlediği, turnuva hafta sonu oynanan final müsabakaları ve ödül töreni ardından sona erdi.

Şampiyonlar kupa ve madalyalarını aldı
Ağustos 30, 2022 3:25 am
188

Giresun’da spora önemli hizmetlerde bulunan ve aramızdan ayrılan Emin Hoca (Aktaş) anısına düzenlenen turnuva son düdüğe kadar nefes kesti.

Şehrimizi Türkiye Finalleri’nde Alanya’da temsil etmek için birbiri ile kıyasıya yarışan sporcular turnuvanın ardından dostluk mesajları verdi. Oynanan müsabakalar sonucunda Yeniyol şampiyon olurken, 2. Giresun Belediyesi, 3. Kumyalı oldu.

Maçlar sosyal donatılarla Karadeniz’in en büyük plajı haline gelen Plajlar Bölgesi’nde oynanırken, mücadeleleri Mehmet Can Onuk, Samet Uzun, Sefa Pınar ve Uğurcan Büyüktaş hakem triosu yönetti. Karşılaşmanın gözlemcisi olarak da, Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı antrenör Furkan Soylu da hazır bulundu.

Müsabakaların ardından madalya ve kupaları töreni düzenlendi. Turnuvanın gol kralı olan Okan Karabulut’a da ödül verildi.

Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini kaydeden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Giresun’da yaz başka güzel diyerek etkinliklerimize devam ediyoruz. İlk olarak Sokak Basketbolu, sonra Plaj Hentbolu bugün de Plaj Futbolu gerçekleştirdik. Gerçekten birbirinden güzel maçlar oynandı, müsabakalar hepimizi heyecanlandırdı. Giresun Belediyesi olarak Giresun’umuzun sporuna katkı vermiş tüm değerlerini hiçbir zaman unutmayacağız. Emin Hocamıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Turnuvaya katılan bütün sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlimizi Antalya’da temsil edecek ekibimize de başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.