Dolar 18,8801
Euro 20,0049
Altın 1.103,11
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Sanayi yatırımları masaya yatırıldı

Başkan Şenlikoğlu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüştü…

Sanayi yatırımları masaya yatırıldı
Kasım 17, 2022 7:45 am
148

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Giresun’a kazandırılacak olan hizmetler için sürekli bir ayağı Ankara’da olan Başkan Şenlikoğlu, başkent temasları kapsamında ziyaret ettiği Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Şenlikoğlu görüşmede, 1. Organize Sanayi Bölgesi, 2. Organize Sanayi Bölgesi ve kurulması planlanan 3. Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere, Teknopark ve bakanlığın Giresun’da devam eden, planlanan yatırımları hakkında Bakan Mustafa Varank’a sunum yaptı.

Bakan Varank ise ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, Giresun’a yapılan yatırımları yakından takip ettiklerini ve bu yatırımların artarak devam edeceğini söyledi.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu ise ilgi ve alakalarından dolayı Bakan Mustafa Varank’a teşekkür etti.

Ziyarette AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Belediye Meclis Üyesi ve 2.OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu, Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden ve Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş’da yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.